Giresun'da Huzur Toplantisi

Giresun’da polisle vatandaslar arasindaki iliskileri güçlendirmek üzere sehrin huzur, asayis ve güvenligine yönelik görüs ve önerilerin alindigi ’Huzur Toplantisi’ düzenlendi.

Giresun'da Huzur Toplantisi
Giresun’da huzur toplantilari düzenleyen Giresun Il Emniyet Müdürü Recep Güzelyazici, son toplantisini nüfusun en yogun oldugu Aksu mahallesinde gerçeklestirdi.

Mahalle sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi huzur toplantisinda Emniyet Müdürlügüne bagli sube müdürleri de hazir bulundu. Toplanti ile ilgili bilgi veren Il Emniyet Müdürü Güzelyazici, “Vatandaslarimizin huzur ve güven ortaminda hayatlarini sürdürebilmeleri için esnaf ve mahalle muhtarlarimizla Huzur Toplantisinda bir araya gelerek mahallelerimiz hakkinda istisarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz. Toplantilarda mahalle sakinlerini ve muhtarlarimizi kurulan stantlarla Kadin Destek Uygulamasi (KADES), Siber suçlarla mücadele için SIBERAY, uyusturucu ile mücadele için Narko Uygulama ve Toplum Destekli Polislik uygulamalariyla ilgili bilgiler verilmektedir. Ayrica katilimcilarin mahallenin huzur ve güvenligi açisindan görüs ve önerileri alinmaktadir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA