Kamp Ve Karavan Tutkunlari Orhaneli'de Bulusuyor

Orhaneli, 11-15 Temmuz 2024 tarihleri arasinda kamp ve karavan tutkunlarini agirlamaya hazirlaniyor. Can Karavan ve Orhaneli Belediyesi isbirligiyle düzenlenecek olan Kamp ve Karavan Festivali, Orhaneli Karagöz Mesire Alani’nda gerçeklesecek.

Kamp Ve Karavan Tutkunlari Orhaneli'de Bulusuyor
Festival boyunca Sadagi Kanyonu gezileri ve rafting gibi etkinliklerin yani sira çesitli yarismalar da düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanindan kamp ve karavan severler, bu festivalde bir araya gelerek keyifli vakit geçirecekler.

Festival alaninda kendi çadirlariyla konaklamak isteyen ziyaretçiler için kamp alanlari olusturulacak. Ayrica, festivale katilan misafirler, kendi imkanlariyla gida ihtiyaçlarini festival alaninda bulunan gida noktalarindan karsilayabilecekler.

Orhaneli Belediye Baskani Ali Osman Tayir "Orhaneli olarak doganin güzelliklerini kesfetmek isteyen herkesi 11-15 Temmuz tarihleri arasinda düzenleyecegimiz Kamp ve Karavan Festivali’ne davet ediyorum. Bu festivalde Sadagi Kanyonu gezileri, rafting gibi doga aktiviteleri ile birlikte çesitli yarismalar sunulacak.

Kendi çadirlariyla konaklayacak misafirlerimiz için kamp alanlari olacak ve festival boyunca gida ihtiyaçlarini kendi imkanlari dogrultusunda karsilayabilecekleri alanlar olusturduk. Orhaneli Karagöz Mesire Alani’nda gerçeklesecek bu etkinlik, kamp ve karavan tutkunlari için muhtesem bir bulusma noktasi olacak. Hepinizi Orhaneli’deki Kamp ve Karavan festivalimize bekliyoruz" dedi
Kaynak: İHA