Yildirim'da Ilaçlama Çalismalari Devam Ediyor

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Koruyucu ve önleyici saglik hizmetleri kapsaminda haserelere yönelik ilaçlama çalismalarimiz devam ediyor. Ekiplerimiz 71 mahallemizin tamaminda ilaçlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor” dedi.

Yildirim'da Ilaçlama Çalismalari Devam Ediyor
Yildirim Belediyesi, yaz döneminde hasere ve kemirgen olusumuna karsi ilçedeki 71 mahallede ilaçlama seferberligi baslatti. Ekipler, özellikle vatandasin yogun oldugu pazaryerleri, dere yataklari ve sulak alanlarin ilaçlanmasina özen gösterirken ayrica çöp birakma noktalarindaki ilaçlama ve dezenfekte islemiyle mikrobik ortamlarin olusmasinin önüne geçiyor.

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ilçemizin her bir noktasinda dezenfekte çalismalarimizi hizlandirdik. Yesil alanlardan parklara, orta refüjlerden hasere ile mücadeleye kadar oldukça kapsamli bir çalisma yürütüyoruz. Ilaçlama çalismalarimiz periyodik olarak araliksiz sürecek. Hemsehrilerimizin yaz dönemini en huzurlu sekilde geçirmeleri için çalisan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Hemsehrilerimizin yaz mevsiminde olumsuzluklarla karsilasmamasi için mahalle ilaçlamalarimiz araliksiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA