Manisa'da Toplu Tasimada Klima Denetimi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, havalarin isinmasiyla birlikte toplu tasimada klima denetimlerini siklastirdi.

Manisa'da Toplu Tasimada Klima Denetimi
Vatandaslarin konforlu ve saglikli ulasim yapabilmesi amaciyla Manisa Büyüksehir Belediyesi, toplu tasima araçlarinda klima denetimi yapti. Klimalarin çalistirilip çalistirilmadigini kontrol eden ekipler; aracinda klimasini açmayan, klimasi arizali olan ve kurallara uymayan sürücülere gerekli yasal islemleri uyguladi. Denetimlerin il genelinde periyodik olarak devam edecegini ifade eden Trafik Zabita Komiseri Fehmi Erdogan, "Toplu tasima kooperatiflerine, araçlarinda klima açimiyla ilgili kurumumuzca yazili bildirim yapilmistir. Düzenli olarak bu konuda denetim de yapilmaktadir. Sehrimizde sicakligin ortalamanin üzerinde olmasi, seyir halinde vatandaslarimizin camlari açmasi, otobüs duraklarinin yakin olmasi, inis binis sirasinda olusan sirkülasyon nedeniyle araçlar istenen serinlige ulasmamaktadir. Bunun yani sira, klima ariza olan ve klimalarini çalistirmayan araçlarla ilgili de kurumumuzca cezai islem uygulanmaktadir" ifadelerinde bulundu.

Manisali vatandaslarin talep ve görüslerini önemsediklerini de belirten Erdogan, "Vatandaslarimiz, toplu tasimayla ilgili taleplerini, ulasimda yasadiklari sorunlari, 444 51 54 numarali hatta ilettigi takdirde, ekiplerimiz ilgili talebe hizla yanit verecektir" dedi.

Yapilan denetim nedeniyle memnuniyetini paylasan vatandaslar, hizmetleri nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’e de tesekkür etti.
Kaynak: İHA