Keçiören'de Ilaçlama Seferberligi

Keçiören Belediyesi sinek ve hasere olusumuna karsi ilaçlama seferberligi kapsaminda 11 araçla 51 mahalleyi es zamanli olarak ilaçladi.

Keçiören'de Ilaçlama Seferberligi
Keçiören Belediyesi yaz aylarinin baslamasiyla sinek ve hasere olusumuna karsi ilaçlama seferberligi baslatti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekiplerince yürütülen çalismayla 51 mahallede es zamanli olarak ilaçlama yapildi. Keçiören Belediye Baskani Dr. Mesut Özarslan, “Vatandasimizin sineksiz bir yaz geçirmesi için topyekün bir çalisma baslattik. Ilçemizin tüm noktalarinda ilaçlama çalismalarimiz gece gündüz devam edecek” dedi.



11 araçla gün boyu ilaçlama

Keçiören’de kurulan 17 kurban kesim merkezi basta olmak üzere ilçe genelinde tüm cadde, sokak ve parklarda yürütülen ilaçlama çalismasi sabahin erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. 11 araçtan olusan ilaçlama filosu ilçenin farkli noktalarina dagilarak es zamanli olarak çalismalarini sürdürüyor. Ekiplerin yürüttügü yogun çalismayla sinek ve haserenin önüne geçiliyor. Keçiören Belediyesi, koordinasyon merkezinden ve vatandastan gelen talepler dogrultusunda yaz boyunca ilaçlama çalismalarini hiz kesmeden sürdürecek.
Kaynak: İHA