Ordu'da Teleferik Yogunlugu

Ordu’da, 530 metre yükseklikteki Boztepe’ye çikmak isteyen vatandaslar, teleferik istasyonunda yogunluk olusturuyor.

Ordu'da Teleferik Yogunlugu
Ordu’da, Kurban Bayrami tatilinin ardindan sehirde yogunluk devam ederken, sehrin cazibe merkezlerinden biri olan, yerli ve yabanci turistlerin ilgi odagi haline gelen Boztepe’ye ulasimda büyük kolaylik saglayan teleferik ziyaretçilerini agirliyor. Ordu’nun kus bakisi görünüsünü ile ulasim saglayan teleferik, Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi çalismalar ile cazibesi artan Boztepe’ye çikmak için istasyon önünde kuyruk olusturuyor. Yesil ve mavinin bulustugu essiz manzara esliginde Boztepe’ye yaklasik 10 dakikada ulasim saglayan teleferik hatti, özellikle kurban bayrami için tatile gelen vatandaslar ile yerli ve yabanci turistler olmak üzere günlük binlerce kisiye hizmet verdi.

"Bu sekilde manzarali teleferik ilk defa görüyorum"

Gaziantep’ten Ordu’ya gelen Mustafa Kirat, “Farkli yerlerde teleferige bindik ama bu sekilde manzarali ilk defa görüyorum. Zaten Karadeniz’e ilk defa geldik. Ordu’yu gerçekten çok begendik. Teleferik manzarasi, yesillik ve deniz gerçekten çok güzeldi. Boztepe’de çok güzel, çok memnun kaldik” dedi.

Sivas’tan gelen Halit Ilhan, ailecek geldiklerini belirterek, ilk etapta heyecanlandigini ancak bir süre sonra teleferige alistigini, yolculuk süresince teleferikten Ordu manzarasina ve Boztepe’ye hayran kaldiklarini söyledi.



Esi Ordulu kendisi Izmirli olan Mihrican Eser ise Boztepe’yi ve Ordu’yu çok begendiklerini belirtti.

Farkli illerden aileleri ile birlikte Ordu’ya gelen çocuklar da sehri ve Boztepe’yi çok begendiklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA