Gölbasi Belediyesi'nden Kurban Bayrami Sonrasi Temizlik

Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, “Ekiplerimiz, bayram sonrasinda olusabilecek kötü koku ve sineklenme gibi sorunlarla karsilasmamaniz için konteynir yikama ve dezenfekte islemlerini araliksiz sürdürüyor” dedi.

Gölbasi Belediyesi'nden Kurban Bayrami Sonrasi Temizlik
Gölbasi Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, Kurban Bayrami’nin ardindan olusabilecek kötü koku ve sineklenme sorunlarina karsi dezenfekte ve yikama islemleri gerçeklestirdi. Yikama ve dezenfekte islemleri ilçenin tüm mahallelerinde yapilirken, program dahilinde çalismalarin en kisa sürede tamamlanmasi planlaniyor. Vatandaslarin hijyenik bir ortamda bayram sonrasi yasamlarini sürdürebilmeleri için çalismalarin araliksiz devam edecegi bildirildi.



"Temiz ve düzenli bir Gölbasi için çalismaya devam edecegiz"

Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, yapilan temizlik çalismalarina iliskin, "Kurban Bayrami’nin ardindan belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizligine büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, bayram sonrasinda olusabilecek kötü koku ve sineklenme gibi sorunlarla karsilasmamaniz için konteynir yikama ve dezenfekte islemlerini araliksiz sürdürüyor. Siz degerli hemsehrilerimizin saglikli ve huzurlu bir ortamda yasamlarini sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Hep birlikte temiz ve düzenli bir Gölbasi için çalismaya devam edecegiz. Tüm halkimiza saglikli ve mutlu günler dilerim" diye konustu.

Kaynak: İHA