Realme GT 6 Serisi Duyuruldu

Akilli telefon markasi realme, GT 6 Serisi’ni global lansman ile duyurdu.

Realme GT 6 Serisi Duyuruldu


realme GT 6 Serisi, global lansman ile duyuruldu. realme GT 6, 1.650.000’un üzerinde benchmark skoruyla Qualcomm’un yeni Snapdragon 8s Gen 3 islemcisinden destek aliyor. realme GT 6T ise, Snapdragon 7+ Gen 3 islemciyle orta segmentte amiral gemisi deneyimini genis kitlelere sunuyor.

GT 6 Serisi’nin özellikleri hakkinda su bilgiler verildi: "6000nit Ultra Parlak ekraniyla, dogrudan günes isiginda bile etkili görüntüler sunuyor. Bu parlaklik, dis mekanda ekran görünürlügünü ve oyun deneyimlerini önemli bir seviyeye tasiyor. Güç tasarruflu ekran, pil ömrünü en aza indirirken optimum performansi koruyor. HDR ve Pro-XDR teknolojileri, özellikle gerçekçi görüntüler arayan oyuncular için daha gerçekçi bir deneyim sunmak üzere renklerin ve parlaklik seviyelerinde genis seçenekler sunarak görselleri gelistiriyor. 10.240 hassasiyet seviyesi ve adaptif parlaklik ile ekran, her türlü aydinlatma kosuluna sorunsuz bir sekilde uyum sagliyor.

realme GT 6, Sony LYT-808 sensörü ile donatilmis 50MP Süper OIS Ana kamerasi sayesinde düsük isikta bile önemli netlikte fotograflar çekebiliyor. 4K Dolby Vision video kaydi ve oynatma özelligiyle sinematik deneyimler sunan bu kamera hem ön hem de arka kamerada özel performans sergiliyor. 50MP telefoto kamera, yüksek çözünürlük, 2X ve 4X yakinlastirma seçenekleriyle sokak fotograflari veya portre fotograflari çekerken kullanisli olan bu model; 32MP ön kamerasi ise detayli özçekimler ve görüntülü aramalar için ideal oldugu belirtiliyor. Kullanicilar, Portre Modu, Gece Modu, HDR ve Yapay Zeka Güzellestirme gibi özelliklerle fotograflarini gelistirebilirler.

Yogun kullanimda bile yüksek performans saglamak için seride, gelismis bir sogutma sistemi yer aliyor. Bu sayede kullanicilar, yüksek performans gerektiren oyunlar oynarken veya çoklu görevler gerçeklestirirken isinma sorunu yasamadan deneyimlerini sürdürebiliyorlar.

GT 6, 5500mAh batarya ile donatildi. 120W SUPERVOOC hizli sarj teknolojisi ile batarya, 10 dakikada yüzde 50 seviyesine kadar sarj edilebiliyor. Estetik açidan da dikkat çeken realme GT 6 Serisi, ayna cam arka kapak tasarimiyla öne çikiyor."

GT 6 Serisi’nin global lansmani ile birlikte realme, NEXT AI Lab’i da tanitti. Yapay zekâ teknolojilerinin yayginlasmasini ve kullanicilarin bu teknolojilerden maksimum fayda saglamasini amaçlayan NEXT AI Lab; AI görüntüleme, verimlilik ve kisisellestirme konularinda yenilikçi projeler gelistiriyor.
Kaynak: İHA