Otomobile Baltayla Saldirdilar

Bolu’da park halindeki otomobile balta ve biçakla saldirildi. Komsularinin haber vermesiyle otomobilin yanina gelen sahibi, "Damadim ve akrabalari yapti" dedi.

Otomobile Baltayla Saldirdilar
Olay, Borazanlar Mahallesi Efes Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Akbas’in Efes Sokak üzerinde park halinde bulunan 34 ZM 5051 plakali otomobilinin yanina ögle saatlerinde 06 CDB 41 plakali bir otomobil yanasti. Otomobilden inen sahis tarafindan Akbas’in aracinin camlari baltayla paramparça edildi. Sahis, daha sonra aracin bir kismini çizerek hasar verdigi biçagi ön kaputa sapladi.

Apartmandan olayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne ve Süleyman Akbas’a haber verdi. Esiyle birlikte aracin basina gelen Akbas saskinlik yasadi.

Otomobili hasar gören Süleyman Akbas, "Damadim ve akrabalari bilerek yapti" dedi.

Süleyman Akbas ile üvey kizinin bosanma asamasindaki esi L.T. arasinda bir süredir mal-mülk meselesi sebebiyle husumet bulundugu, aile bireylerinin zaman zaman tartistigi bildirildi.

Akbas’in otomobiline saldiran süphelinin de L.T’nin amcasi oldugu iddia edildi. Damat ve ailesinin olaydan önce Akbas’in evine gelerek, tehdit ettikleri ileri sürüldü.

Olaya iliskin sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA