Salihli Jandarma Bayram Denetiminde

Manisa Il Jandarma Komutanligina bagli Salihli Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, sehirlerarasi yolcu tasimaciliginin daha düzenli ve güvenli bir ortamda gerçeklesmesi amaciyla Kurban Bayrami dolayisiyla karayollarinda denetim gerçeklestiriyor.

Salihli Jandarma Bayram Denetiminde
Salihli’de araçlarin karismis oldugu kazalar ile can kayiplarinin en aza indirilmesi, araç sürücülerinin trafik kurallarina uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çikarilmasi, güvensiz ve korsan diye tabir edilen tasimacilik faaliyetlerinin engellenmesi amaciyla jandarma ekiplerince sorumluluk alaninda denetim gerçeklestiriliyor. Izmir-Ankara E-96 Karayolu, Gölmarmara-Salihli Karayolu, Salihli-Köprübasi Karayolu ve Salihli-Akhisar Karayolu ile trafik yogunlugunun yasandigi Canli Hayvan Pazari önünde denetim yapan jandarma ekipleri, sürücülere, emniyet kemeri, hiz kurallari, yorgunluk gibi uyulmasi gereken trafik kurallari hakkinda bilgilendirmeler yapti. Denetimlerde trafik kurallarina uymayan sürücülere yasal islem uygulandi.

Öte yandan jandarma ekipleri tarafindan sorumluluk alaninda, kurban Bayrami tatili süresince, trafik kazalarinin en aza indirilmesi ve vatandaslarin huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini saglamak amaciyla kontrol ve denetim faaliyetlerinin devam edilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA