Saglik-Sen Antalya Subesi, Mayis Ayi Yetkisini 8 Bin 7 Üye Ile Yeniden Kazandi

Saglik-Sen Antalya Subesi, Mayis ayi yetkisini 8 bin 7 üye ile bir kez daha kazanarak genel yetkili sendika olma unvanini korudu. Saglik-Sen Antalya Sube Baskani Osman Kasap, elde edilen bu basariyi degerlendirdi.

Saglik-Sen Antalya Subesi, Mayis Ayi Yetkisini 8 Bin 7 Üye Ile Yeniden Kazandi
Baskan Kasap, "Saglik-Sen Antalya Subesi olarak, her zaman saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin yaninda yer aldik ve onlarin haklarini savunduk. Mayis ayi yetkisini 8 bin 7 üye ile bir kez daha kazanmak, bizler için büyük bir gurur kaynagidir. Bu basari, üyelerimizin bize duydugu güvenin ve desteklerinin bir göstergesidir. Hep birlikte, saglik ve sosyal hizmet çalisanlarinin haklarini en iyi sekilde savunmaya devam edecegiz" dedi.

Osman Kasap, yaklasan Kurban Bayrami ile olarak da bayramda görevi basinda olan saglik ve sosyal hizmet çalisanlarini unutmadi. Osman Kasap "Kurban Bayrami, birlik ve beraberligin en güzel sekilde yasandigi, yardimlasma ve dayanismanin ön plana çiktigi özel günlerdendir. Ancak bu güzel günlerde bile fedakârca görevlerinin basinda olan saglik ve sosyal hizmet çalisanlarimizi unutmamak gerekir. Sizler, milletimizin sagligi ve huzuru için büyük bir özveriyle çalisiyorsunuz. Bu vesileyle, tüm saglik ve sosyal hizmet çalisanlarimizin Kurban Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde kolayliklar diliyorum, Saglik-Sen Antalya Subesi, üyelerinin yaninda olmaya ve onlarin haklarini savunmaya devam edecek, bu basarilari daha da ileriye tasimak için çalisacaktir" diye konustu.

Kaynak: İHA