Annesi Ölen Oglagi Bebekleri Yaptilar, Altini Bezleyip Biberonla Besliyorlar

Antalya’nin Serik ilçesinde Bulut adini verdikleri 3 aylik oglagi annesi öldükten sonra sahiplenen aile, bebek gibi altini bezleyip biberonla besliyor. Adeta aileden biri olan oglak, isminin çagirilmasiyla kosarak gelip, sahibinin üzerine çikip boynunu yasliyor. Oglagi kendi evlatlarindan ayirmadiklarini belirten Faruk Kemal Temiz, "Gittigimi her yere götürüyoruz. Suyu bile biberonla içer. Normal cinsleri gibi kaptan içmez. Görenler çok sasiriyor ve ilgisini çekiyor" dedi.

Annesi Ölen Oglagi Bebekleri Yaptilar, Altini Bezleyip Biberonla Besliyorlar
Serik ilçesinde yasayan hayvancilikla ugrasan Gülsüm - Faruk Kemal Temiz, dogum esnasinda besledikleri keçi öldü, hayata gelen oglagi ise beslemeye basladi.

Temiz çifti biberonla besledikleri oglagi, evlerine alip biberonla beslemeye, kendi çocuklarindan ayirmamaya basladi.

Ev ortaminda oldugu için alti da bezlenen oglak, Temiz çiftini kendi ailesi gibi görmeye basladi.

Adini Bulut koyduklari oglak, isminin çagirilmasiyla kosarak gelip, sahibinin üzerine çikip boynunu yasliyor.

“Çok haylaz”

Çok büyük paralar bile verseler oglagi kimseye satmayi düsünmedigini belirten Faruk Kemal Temiz, "Annesi öldügünden beri bizi ailesi gibi görmeye basladi.

Ben neredeysem o da benimle. Kendi evladimdan ayirt etmem asla. Evde çocuklarda ayni çok seviyorlar. Bizim her zaman yanimizda gezmeyi çok sever. Çok haylaz, sekeri çok sever. Yemekleri dadanir, ekmek yer. Hatta bez de bagladik evi pislemesin diye. Otomobilde bizim beraber gittigimiz yere götürürüz. Suyu bile biberonla içer. Normal cinsleri gibi kaptan içmez. Görenler çok sasiriyor ve ilgisini çekiyor. Hatta bu senenin maskotu oldu. Çok büyük parala verse bile asla satmam, satmayi da düsünmem" diye konustu.



“Çocuklarimizdan ayirt etmedik”

Evde oglakla birlikte yasamak zor olsa da sevgisinin daha agir bastigini ifade eden Gülsüm Temiz, "Çok seviyoruz. Çocuklarimizdan ayirt etmedik. Biberonda süt ile besledik, bez de taktik. Bizle beraber evimizde yasadi. Benim açimda biraz zor oldu temizlik açisindan ama sevgisi daha agir geldi" açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA