Ögrenciler Karnelerini Isyerlerinde Aldi

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde ögrencilerin, karneleri ögretmenleri tarafindan çalistiklari isyerlerinde verildi.

Ögrenciler Karnelerini Isyerlerinde Aldi
Akdagmadeni Mesleki Egitim Merkezi Okul Müdürü Erdal Gökçe, basarili bir egitim-ögretim yilini geride birakmanin mutlulugunu ögrencileriyle birlikte isletmelerde yasadiklarini söyleyerek “Kurban Bayrami öncesi yasanan yogunluk nedeniyle, karne almaya gelemeyen ögrencilere Okul Müdür Yardimcisi Süleyman Demiryürek ve Orhan Akdag ile birlikte isletmelerinde ziyaret ederek karnelerini teslim ettik.” dedi.

Gökçe, “Bu anlamli ziyaretler, ögrencilerimizin yil boyunca gösterdikleri gayret ve basarilari kutlamak için mükemmel bir firsat sundu. Isletme sahipleri ve ögrencilerimizle yapilan görüsmeler, mesleki egitimin önemini ve ögrencilerimizin teorik bilgilerini pratikte nasil uyguladiklarini gözler önüne serdi. Ögrencilerimizin, mesleki becerilerini sahada basarili bir sekilde sergilemeleri bizleri gururlandirdi.” seklinde konustu.

Çalistiklari is yerinde haftanin 4 günü staj gören ögrencilerde ögretmenlerinin bu anlamli davranislari karsisinda mutlu olduklarini söyleyerek ögretmenlerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA