Karne Günü Silahli Saldirida Öldü

Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde kuyumcuya düzenlenen silahli saldirida hayatini kaybedenlerden Nurullah Tart’in ögretmen oldugu ve ögrencilere karnelerini dagittiktan sonra kuyumcu dükkanina gittigi ögrenildi.

Karne Günü Silahli Saldirida Öldü
Edinilen bilgiye göre olay, Sanliurfa’nin Viransehir ilçesine bagli Kisla Mahallesi Askerlik Subesi Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre yüzü maskeli 2 sahis, Bedrettin T.’ye ait kuyumcu dükkanina ates açti. Saldirida Eyüp Advanli ve Nurullah Tart hayatini kaybetti.

Karne günü öldürüldü

Saldirida hayatini kaybeden Nurullah Tart’in Viransehir Borsa Istanbul Ilkokulunda beden egitimi ögretmeni oldugu ögrenildi. Karneleri dagitan Tart’in saldiri esnasinda kuyumcu dükkaninda oldugu ve mermilerin isabet etmesi sonucu hayatini kaybettigi ögrenildi. Saldirida hayatini kaybedenlerden Eyüp Advanli’nin ise Yaban kirsal Mahallesi muhtari oldugu belirtildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA