Ordu'da Imar Plani Onaylandi

Ordu’da uzun süredir tartisma konusu olan Altinordu Revizyon Imar Plani Ordu Büyüksehir Belediye Meclisinde onaylandi.

Ordu'da Imar Plani Onaylandi
Ordu Büyüksehir Belediye Meclisi Haziran Ayi Olagan Toplantisinin 2. Birlesimi yapildi. Baskan Dr. Mehmet Hilmi Güler baskanliginda düzenlenen toplantida, uzun süredir Altinordu ilçesinin gündemini mesgul eden Revizyon Imar Plani ele alindi.

Tüm kesimlerin talep ve raporlari dikkate alinarak hazirlanan Revizyon Imar Plani Ordu Büyüksehir Meclisi’nde oylandi. Tüm üyelerin oy birligi ile kabul ettigi Revizyon Imar Plani Altinordu Belediyesi tarafindan askiya çikarilacak. Bir aylik aski süresinin tamamlanmasinin halinden revizyon imar plani yürürlüge girmis olacak.

Imar planinin kabul edilmesinin ardindan, konusma yapan Baskan Güler, “Demek ki çok kisa zamanda da imar plani yapilabiliyor, onaylanabiliyor ve itirazlar karara baglanabiliyor. Böylece daha önceden aylarca süren birtakim spekülasyonlara neden olan konu hem Büyüksehrimizin hem de Altinordu’muzun degerli çalismalariyla gayet güzel bir konsensusla çikmis oluyor” dedi.

Baskan Güler, söyle devam etti:

“Ilk defa Ordu’muzda karsilikli anlayisin bazi iyi niyetli olmayan insanlara bir cevabidir bu. Demek ki çok kisa zamanda da imar plani yapilabiliyor, onaylanabiliyor ve itirazlar karara baglanabiliyor. Böylece daha önceden aylarca süren birtakim spekülasyonlara neden olan konu hem Büyüksehrimizin hem de Altinordu’muzun degerli çalismalariyla gayet güzel bir konsensusla çikmis oluyor. Ben de imar komisyonumuza ve emek veren herkese tesekkür ediyorum. Demek ki oluyormus arkadaslar. Biz bunu yaptik simdi Sayin Valimizden de istirham edecegim o imzaladiktan sonra askiya çikacak. Dedikodulari yapmanin alemi yok demek ki istenince oluyormus. Ben Ordu’yu kutluyorum.”
Kaynak: İHA