Kirikkale'de Metruk Binalar Yikiliyor

Kirikkale’de, can ve mal güvenligini tehdit eden, ayni zamanda görsel kirlilik olusturan terk edilmis metruk yapilarin yikimina devam ediliyor. Belediye Baskani Ahmet Önal, bu çalismalarin önemine vurgu yaparak, "Önceligimiz vatandaslarimizin güvenligi" dedi.

Kirikkale'de Metruk Binalar Yikiliyor
Kirikkale Belediyesi ekipleri, mahallelerde tespit edilen ve uzun süredir kullanilmayan, tehlike arz eden binalarin yikim islemlerini yürütüyor. Belediye Baskan Ahmet Önal, bu çalismanin vatandaslarin yasam kalitesini artirmak ve güvenli bir sehir ortami saglamak amaciyla gerçeklestirildigini belirtti.

Baskan Önal, "Önceligimiz her zaman vatandaslarimizin güvenligi ve huzurudur" ifadelerini kullandi.

Kirikkale Belediyesi, sehirdeki metruk yapilarin yikimina devam ederek, vatandaslarin güvenligini saglama ve sehrin genel görünümünü iyilestirme çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA