Karne Alanlara Teleferik Müjdesi

Kocaeli’de ilk ve ortaokul ögrencileri Kartepe teleferiginden yüzde 50 indirimli yararlanacak.

Karne Alanlara Teleferik Müjdesi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin Kartepe’de insa ettigi teleferik, karnesini alacak ögrencileri bekliyor. Bu kapsamda Büyüksehir, 2023-2024 egitim ve ögretim yilini tamamlayan ilk ve ortaokul ögrencilerine yüzde 50, ailelerine ise yüzde 25 indirimli olarak seyahat etme imkani sunacak. Karne sevinci yasayan ögrenci ve aileler teleferigin essiz manzarasi ile keyifli bir yolculuk gerçeklestirecek. Karnesini getiren ögrenciler ile ailelerine taninan indirim 14-23 Haziran tarihleri arasinda geçerli olacak.

Ulasimpark A.S. tarafindan isletilen Kartepe trafiginin tam ücreti 250 TL, ögrenci ücreti ise 100 TL olarak belirlenmisti. Bu durumda karnesini getiren ögrenciler 50 TL ödeyecek. Ögrenci ve ailelerine özel olarak gerçeklesen bu indirim ile birlikte Kartepe teleferigi 14-23 Haziran tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasinda hizmet saglayacak.

Kartepe teleferigi ile essiz Sapanca Gölü manzarasi esliginde bir yolculuk gerçeklestiriliyor. 334 rakimla Kartepe Derbent istasyondan baslayan yolculuk 1423 rakimli Kuzuyayla istasyonunda sonlaniyor. 10’ar kisilikten 72 adet kabinin yer aldigi teleferik hattinda yolculuk yaklasik 22 dakika sürüyor.
Kaynak: İHA