Bayram Öncesi Esnafa Siki Denetim

Tokat Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde gida üretici ve isletmecileri basta olmak üzere, marketlerde denetimlerini sürdürüyor.

Bayram Öncesi Esnafa Siki Denetim
Raf ve kasa fiyat karsilastirmasi, hijyen, son kullanma tarihi ve ruhsat denetimlerine araliksiz devam eden Tokat Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Gida Teknikerleri ile vatandaslarin saglikli ve güvenli alisveris yapmalarini sagliyor.

“Halkimiz istek ve taleplerini ALO 153 Beyaz Masa hattimiza iletebilirler”

Denetimler hakkinda açiklama yapan Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu; “Denetimlerimiz araliksiz devam edecek. Halkimizin saglikli ve güvenilir bir sekilde alisveris yapmalari için tüm ekiplerimizle sahadayiz. Zabita Müdürlügü ekiplerimiz Gida Teknikerlerimizle birlikte gida isletmecileri basta olmak üzere bütün esnaflarimizda, marketlerde denetimlerini sürdürecek. Insallah Kurban Bayrami’na kadar denetimlerimizi tamamlamis olacagiz. Halkimiz da bu konuda istek ve taleplerini ALO 153 Beyaz Masa hattimiza iletebilirler. Ekiplerimiz hizli bir sekilde belirtilen yerde denetim yapacaklardir. Bayram süresince de halkimizin huzur ve esenligi için Nöbetçi Zabita Ekibi çalismalarina devam edecektir. Yine bayram süresince nöbetçi firinlarimiz faaliyet gösterecekler. Bugün yapilan denetimlerde kurallara riayet eden degerli esnaflarimiza tesekkür eder, hayirli kazançlar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA