Doktor Sena'ya Gözyasi

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden 27 yasindaki Dr. Sena Sakin, memleketi Ordu’da son yolculuguna ugurlandi.

Doktor Sena'ya Gözyasi
Ayhan ve Fatma çiftinin 2 çocugundan biri olan Dr. Sena Sakin için Persembe ilçesine bagli Çaytepe Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Genç doktorun ailesi, yakinlari ve mesai arkadaslari cenazede gözyaslarini tutamadi.

Burada ögle namazini müteakip, Ordu Il Müftüsü Dr. Ismail Çiçek tarafindan kildirilan cenaze namazinin ardindan Sena Sakin’in cenazesi, aile kabristaninda topraga verildi.

Cenaze törenine, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Persembe Kaymakami Fatma Turhan Keser, Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak, Il Saglik Müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün, ailesi, mesai arkadaslari ve yakinlari katildi.

Kazada hayatini kaybeden ve 2 yildir Gerze Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yapan Sena Sakin’in, Tipta Uzmanlik Sinavi’nda (TUS) ‘patoloji’ alanini kazandigi ve bu hayalinin yarim kaldigi ögrenildi.

Kazada 2’si doktor 4 kisi hayatini kaybetmisti

Sinop’un Boyabat ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasinda hastane servis araci ile karsi yönden gelen otomobil çarpismis, 2’si doktor 4 kisi hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA