Vodafone'dan Alternatif Karne Hediyesi

Vodafone, çocuklarina karne hediyesi almaya hazirlanan ebeveynler için alternatif sunuyor. Operatörün, 16 yas alti çocuguna ilk hattini alacak aileler için gelistirdigi Ilk Hattim tarifelerinde Find My Kids ebeveyn güvenlik kontrol uygulamasi 12 ay boyunca ücretsiz verilecek.

Vodafone'dan Alternatif Karne Hediyesi


Vodafone’un karne gününe özel olarak düzenledigi yeni kampanyasinda, 16 yas alti çocuguna ilk hattini alacak aileler için gelistirilen Ilk Hattim tarifelerinde, ebeveynlerin hem teknoloji ile çocuklarini daha güvenle bulusturmalarini saglayan hem de lokasyon gibi verilere erisimini saglayan Find My Kids ebeveyn güvenlik kontrol uygulamasi 12 ay boyunca ücretsiz verilecek. Dünyada 4 milyon aktif kullanicisi bulunan uygulamayla, ebeveynler çocuklarini çevrimiçi ve çevrimdisi olarak takip edebilecek. Ilk Hattim tarifeleri, uygulama hediyesinin yani sira toplam 8 GB mobil internet, 3 ay ücretsiz YouTube Premium ve YouTube Kids üyeligi, 12 ay boyunca sabit fiyat ve ücretsiz durma özelligi ile birlikte sunuluyor.

Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin, sunlari söyledi: “Sirket olarak, karne gününe özel olarak hem çocuklari hem de aileleri mutlu edecek yeni bir kampanya düzenledik. 16 yas altindaki çocuklarina ilk kez hat alacak aileler için sundugumuz Ilk Hattim tarifeleriyle çocuklarin ve ebeveynlerin ihtiyaç ve taleplerini karsilamayi hedefliyoruz. Bilgi Teknolojileri ve Iletisim Kurumu’nun arastirmasina göre, ailelerin yüzde 85’i çocuklarinin çevrimiçi ve çevrimdisi dünyada güvenliklerinden emin olmak istiyor. Yaptigimiz kalitatif arastirmalarda da bu oran çok yüksek. Ailelerin bu isteklerini karsilayabilecek Find My Kids uygulamasini Ilk Hattim müsterilerimize bir yil boyunca ücretsiz sunuyoruz. Aileler, bu uygulamayla çocuklarini hem kontrol edebilecek, hem de güvenliklerini saglayabilecek. Ilk Hattim tarifeleri ayrica, ek internet faydasi, 3 ay ücretsiz YouTube Premium ve YouTube Kids üyeligi, ücretsiz durma özelligi gibi avantajlariyla da çocuklari ve ailelerini sevindirecek. Tüm aileleri kampanyamizdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

V-Yasam akilli çocuk saatlerinde de geçerli

Uygulama, V-Yasam kapsaminda sunulan akilli çocuk saatlerinde de geçerli olmaya devam edecek. Operatör, TCL MT40, TCL MT42, Bilicra Vision, Bilicra Connect olmak üzere 4 farkli akilli çocuk saati modeli sunuyor. Akilli çocuk saatleriyle ebeveynler çocuklarini anlik takip ederek güvende olduklarindan emin olabiliyor. Akilli çocuk saatlerinde bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama yapabilme, adimsayar ve uyku takibi gibi pek çok özellik bulunuyor.

Türkiye’de 1,7 milyon kullanici

Yapilan açiklamaya göre, ABD merkezli bir uygulama olan Find My Kids, halihazirda dünya 4 milyon, Türkiye’de ise 1,7 milyon aktif kullaniciya sahip bulunuyor. Uygulamanin belli basli özellikleri arasinda, alan giris-çikis bilgisi, telefon etrafindaki sesleri algilama, çocuk saati entegrasyonu, ekran süresi bilgisi, kalan batarya uyarisi, gerçek zamanli lokasyon takibi, uygulama içinden çocukla iletisim kurulabilecek sohbet alani, SOS tusu, uygulama kontrol sistemi, sesli sinyal uyarisiyla telefon sessizdeyken bile çocukla iletisim kurabilme yetisi, çocugun telefonuna SOS aramasi yerlestirmesi ve yaklasan etkinlik hatirlatmasi bulunuyor. Ebeveynler kendi telefonlarina uygulamayi indirirken, Pingo uygulamasini da çocuklarinin telefonuna indirerek entegrasyonu baslatiyor.
Kaynak: İHA