Sinav Sonrasi Konser Sürprizi

Keçiören Belediyesince, LGS ve YKS sinavlarina giren ögrencilerin sinav sonrasi stres atabilmeleri için Yaza Merhaba Konseri düzenledi.

Sinav Sonrasi Konser Sürprizi
Liselere Geçis Sistemi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) giren ögrencilerin sinav stresini üzerlerinden atabilmeleri için Keçiören Belediyesi, Yaza Merhaba Konseri düzenledi.

Genç müzisyenleri müzikseverlerle bulusturan Yaza Merhaba Konserleri, yaz mevsimi boyunca parklarda devam edecek. Ihlamur Vadisi’nde düzenlenen ilk konsere Keçiören Belediye Baskan Yardimcilari Emir Can Tunç ve Atila Zorlu da katilarak gençlerin eglencesine ortak oldu.

Parklar artik daha eglenceli hale gelecek

Keçiören Belediyesi tarafindan düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri ile parklar artik daha eglenceli hale gelecek. LGS ve YKS ögrencilerini bir araya getiren konserde gençler aileleriyle birlikte gönüllerince eglendi. Konserde birbirinden güzel ezgileri seslendiren sanatçilar yediden yetmise tüm vatandaslara keyifli bir aksam yasatti. Hem eglenceli hem de hareketli sarkilarin seslendirildigi konserde vatandaslar halaylar çekerek doyasiya eglendi. Yaza Merhaba Konserleri, Keçiören’in çesitli parklarinda yaz mevsimi boyunca her hafta sonu düzenlenmeye devam edecek.

Tüm imkanlarimizla yaninizda olacagiz

Konser öncesi gençlere seslenen Baskan Yardimcisi Emir Can Tunç, “Çok yogun bir maratondan çiktiniz. Çalistiniz, emek verdiniz. Geleceginiz için insallah güzel sonuçlar alirsiniz. Simdi eglence zamani. Keçiören Belediye Baskanimiz Dr. Mesut Özarslan, eglenmeniz stres atmaniz için böyle güzel bir program düzenledi.

Sizlere çok selami var. Keçiören Belediyesi olarak tüm imkanlarimizla yaninizda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA