'Kayseri'de Bir Numara Talas Belediyesi'

Talas Belediyesi’nin Resadiye Mahallesindeki eski stat yerinde yaptigi kurban satis ve kesim alani besicilerden ve vatandaslardan tam not aldi.

'Kayseri'de Bir Numara Talas Belediyesi'
Içerisinde hijyenik kosullarda büyükbas ve küçükbas için olusturulan kesim bölümlerinden güneslige, çit ve otlaklardan su, lavabo ve mescid gibi sosyal donatilara kadar her seyin düsünüldügü Talas Belediyesi Resadiye Kurban Pazari herkesin begenisini kazandi.

Bayrama sayili günler kala hareketliligin arttigi Resadiye Kurban Pazari’na kurbanlik küçükbas alisverisi için gelen Ibrahim Tokpinar, “Pazar yerinden memnunuz. Yerlesimi güzel. Büyük bir hizmet yapilmis. Daha öncede burada kestik. Yine memnunuz. Belediye baskanimiza tesekkür ederiz.” dedi.

“Tek tip çadir ve kalite”

Küçükbas ve büyükbas kurbanlik saticisi Ismail Bayirbas da, alandaki hizmetlerden duydugu memnuniyeti belirterek, “Talas Belediyesine tesekkür ederim. Her sene herkes farkli bir renkte çadir getiriyordu ama artik burada yapilan tek tip çadir ile kaliteli oldu. Ortam nezih olmus. Mustafa Yalçin baskana bu hizmetlerden dolayi çok tesekkür ederim” seklinde konustu.

“Mükemmel bir yer”

Bir diger satici Yunus Canipek ise, “Gerçekten çok mükemmel bir yer. Yani Kayseri’de bir tane Talas. Buradan baskanimiza çok tesekkür ediyorum” degerlendirmesinde bulundu.

“Belediyemizden çok memnunuz”

Bir baska besici Enver Çaliskan, kesim ve satis alanindan duydugu memnuniyeti belirterek basta Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin olmak üzere bütün görevlilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA