10'Uncu Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu

Istanbul Gelisim Üniversitesi tarafindan düzenlenen “10’uncu Medya Ödülleri Töreni” ile ödüller sahiplerini buldu. Törende, ögrencilerin oylamalariyla medya, sanat ve spor dünyasinin duayen isimleri 70 farkli kategoride ödüllendirildi.

10'Uncu Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu
Her yil geleneksel olarak düzenlenen Istanbul Gelisim Üniversitesi (IGÜ), Medya Ödülleri Töreni’nin 10’uncusu gerçeklestirildi.

Üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine sanat, futbol ve medya camiasindan katilim saglandi. Ögrencilerle bir araya gelen sektör duayenleri, deneyimlerini ögrencilerle birebir paylasma firsati buldu.

Türk Sporuna Deger Katanlar Ödülü’nü Ali Limoncu alirken; Sanatta Yasam Boyu Onur Ödülü Bülent Emin Yarar’in oldu. Sporda Yasam Boyu Onur Ödülü Sansal Büyüka’ya verildi.

Büyüka, ögrenciler tarafindan verilen oylarla ödül almanin çok kiymetli oldugunu belirtti.

Ayrica; Yilin Tv Kanali- TV8, Yilin Teknik Direktörü- Çagdas Atan olurken; Müzikte Onur Ödülü ise Yavuz Bingöl’ün oldu. En Iyi Haber Ajansi ise Ihlas Haber Ajansi seçildi.

Toplamda 70 kategoride ödül takdim edildi

Toplamda 70 kategoride ödüllerin takdim edilmesi ise Mütevelli Heyeti Baskani Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Sahin ve üniversite ögretim görevlileri tarafindan gerçeklestirildi.

Yavuz Bingöl: “Gençlerle hayat tecrübemi, deneyimlerimi paylasma firsati buldum”

Ödül için ögrencilere tesekkürlerini sunan Yavuz Bingöl, “Gençlerden ödül almak bizim için çok önemli. Özellikle, sonuçlar anketlerden çikinca daha da önemli oluyor. Bunlar bizim için sembolik ancak isimizi motive eden seyler. Bugün burada gençlerle olmaktan çok mutluyum. Bu vesileyle onlarla tecrübelerimi, hayat deneyimlerimi paylastim. Hepimiz aslinda ögrenciyiz. Ögrenciligimiz hiç bitmiyor. O yüzden gençlerle bir araya gelmeye özen gösteriyorum” seklinde konustu.

Yavuz Bingöl: “Çok is yaptim ama hep müzige geri döndüm”

Basarili olmak isteyen gençlere seslenen Yavuz Bingöl, “Azmetmek ve çalismak gerekir. Yaptigin ise karar verdigin andan itibaren onun üzerine gitmek lazim. Yani terk etmemek ve çalismaya devam etmek gerekli. Ben çok is yaptim ama hep müzige geri döndüm. Düslerimin pesinden gitmeyi önemsiyorum” dedi.

“Gençlerimizin ‘ilerde ben de böyle olacagim’ diye düsünmesini sagliyoruz”

Mütevelli Heyeti Baskani Abdülkadir Gayretli, “Medya Ödülleri Törenlerimiz artik üniversitemizde klasiklesti. Bundan sonra da düzenleyecegiz. Burada maksadimiz; duayenlerimizi okulumuzda agirlamak; ögrenci ve hocalarimizla bulusturmaktir. Duayenler vasitasiyla ögrencilerimizin hayallerini, ideallerini ve hedeflerini büyük tutmasini amaçliyoruz. Ögrencilerin de ideallerinin pesinden gitmesi; hayallerini büyük tutarak ilerlemesi bizler için çok degerli” seklinde konustu.

“Sanatçilarimizin degerini bildigimizi göstermis olmak bizim için çok kiymetli”

Artik bu törenin klasiklestigini belirten Rektör Prof. Dr. Bahri Sahin ise sunlari söyledi:

“Medya Ödülleri Töreniyle çok degerli isimleri agirlamis olduk, eminim ki burada bulunan ögrencilerimiz de bir gün bu ödüllere sahip olacak. Gelen medya yildizlari ve sanat dünyasinin önemli insanlarini biz degil, ögrencilerimiz seçiyor. Medya, spor ve sanat yildizlarini ögrencilerimizle bulusturmak, verilen ödüllerle sanatçilarimizin degerini bildigimizi göstermis olmak bizim için çok kiymetli.”
Kaynak: İHA