Vodafone Her Sey Yanimda'dan 'Karne Senligi'

Vodafone Her Sey Yanimda, karne gününe özel bir kampanya baslatti. ‘Karne Senligi’ kampanyasinda ‘Elektronik Ihtiyaçlar’ ve ‘Yaz Tatili Aktiviteleri’ konseptleri altinda farkli hediye seçenekleri uygun fiyatlarla sunuluyor.

Vodafone Her Sey Yanimda'dan 'Karne Senligi'
Türkiye’nin dijitallesmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müsterilerinin online alisveris ihtiyacini karsilamak amaciyla hayata geçirdigi Her Sey Yanimda’da karne gününe özel kampanya düzenliyor. ‘Karne Senligi’ adiyla baslatilan kampanya kapsaminda, ‘Elektronik Ihtiyaçlar’ ve ‘Yaz Tatili Aktiviteleri’ konseptleri altinda farkli hediye seçenekleri uygun fiyatlarla sunuluyor.

‘Elektronik Ihtiyaçlar’ kategorisinde telefon, bilgisayar, tablet, klavye, kulaklik, oyun konsolu, elektrikli scooter gibi ürünler sunulurken; ‘Yaz Tatili Aktiviteleri’ kategorisinde dijital oyun kodu, kutu oyunu, bisiklet, puzzle seti, lego seti, müzik enstrümani, spor ayakkabi, pilates seti gibi ürünler yer aliyor. Kampanya, 14 Haziran’a kadar devam edecek.

Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal, sunlari söyledi: “Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Sey Yanimda’da müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkâni sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasin, Vodafone Yanimda uygulamasini indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajli kampanyalarimizdan yararlanabiliyor. Yeni kampanyamizda müsterilerimizin karne heyecanina ortak oluyoruz. Farkli hediye seçeneklerimizle müsterilerimizin kendilerini ve sevdiklerini mutlu etmelerine vesile olacak ürünler sunuyoruz. Herkesi ‘Karne Senligi’ kampanyamizdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

Farkli kategorilerde 5 milyonu askin ürün

Platformda Cep Telefonlari, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kisisel Bakim, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabi-Çanta-Aksesuar, Ev-Yasam, Hobi-Ofis-Kirtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altin-Pirlanta olmak üzere farkli kategorilerde 5 milyonu askin ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla magazanin faaliyet gösterdigi Vodafone Her Sey Yanimda, bugüne kadar yaklasik 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayisina ulasan platformun müsteri sayisi ise 2 milyona yaklasti.
Kaynak: İHA