ZBEÜ'de Mezuniyet Heyecani

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Pazar günü saat 16:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapacagi mezuniyet töreni öncesinde açiklamalarda bulundu.

ZBEÜ'de Mezuniyet Heyecani
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ)Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, “Yarin saat: 16:00’d 12 bin 13 bin ailenin katilmasini bekliyoruz. Coskulu bir tören olacak. Bir aydir personelimiz bunun için çalisiyor. Yarin burada 3 bin 200 ögrenci mezun olacak”dedi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapilan basin açiklamasina, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ)Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcilari Prof Dr. Hakan Kutoglu ve Servet Karasu, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel, emniyet mensuplari ve minibüs soförleri katildi.

"13 bin ailenin katilmasini bekliyoruz"

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, “Ögrencilerimizin sabirla bekledigi okullarindan mezun olmalarinin vakti geldi. Biz de onlar için çalisiyoruz. Üniversitemizin yarin yapacagimiz en büyük mezuniyetimiz. Diger üç tane daha var. Burasi en büyük kitlemizin olacagi yer. Yarin saat: 16:00’da 12 -13 bin ailenin katilmasini bekliyoruz. Coskulu bir tören olacak. Bir aydir personelimiz bunun için çalisiyor. bugün de sahanin hazirliklari bitecek. Yarin için tam hazir olacagiz. emniyetimiz, minibüsçü arkadaslarimiz, Gençlik Spor Il Müdürlügü, Valiligimiz hepsi bizlere destek oluyorlar. Hepimiz ögrenciler için buradayiz. Insallah onlari da mutlu edebiliriz. Mezun olurlar hayata atilirlar. Yarin da Zonguldak için iyi bir sey. Aileler disardan geliyor Zonguldak ekonomisine de katki saglayacaklar. Duydum ki otellerde de yer yokmus. Bu güzel bir sey Zonguldak’a faydali olabiliyorsak ne mutlu bize. Yarin burada 3 bin 200 ögrenci mezun olacak”dedi.

Mezuniyeti çok geç yapmadiklarini dile getiren Rektör Özölçer, “Sinav 12:30 biter. Bizimki 16:00’da biz ona göre ayarladik. Çok da geç yapmadik. Gelen ailelerin geri dönüsleri var. Fakat onlari da düsünmek mecburiyetindeyiz. Geliyorlar gidiyorlar bütün bunlar problem. Elimizden gelen optimum zamanda otimum yerde yapmaya çalisiyoruz. Park alanlarimiz hazir. Sosyal medyadan yayinladik. Kime nereden araçlarini park edecek nerede otobüslere binecek. Nasil dönecek diye. Ögrencilerimiz ona göre hareket ederse daha mutlu olacagiz”dedi.

"Yarinin güzel geçecegine inaniyorum"

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel, “Bu sene Zonguldak’ta hassas bir etkinlik. Zonguldak ilinin ve üniversitemizin yüzüncü yili. Geçmis dönemlere göre üniversitemiz halkla bütünlesmis. Her yönüyle koordinasyon saglanan güzel bir etkinlik olacak. Hem ögrencimizin, hem de Zonguldaklarimizin coskusuna ortak olacak güzel bir organizasyon yapildi. Yarin güzel geçecegine inaniyorum”diye konustu.

Kaynak: İHA