Tarima Akademik Destek

Yasar Üniversitesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Subesi ve Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Subesi ile is birligi yapti. Oda üyelerinin faydalanabilecegi genel katilima açik mesleki egitimler, kurumlara özel egitimler ve firma çalisanlarina yüksek lisans ve sertifika programlarinda özel sartlar saglayan is birligi protokolü imzaladi.

Tarima Akademik Destek
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Subesi ile imzalanan protokolün imza törenine; Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Sube Baskani Dr. Hakan Çakici, Yasar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Levent Kandiller, Yasar Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Yigit Kazançoglu, Tarim Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ismail Türkan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ruhan Askin Uzel, Lisansüstü Egitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Öztürkoglu, Sürekli Egitim Merkezi (YÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Hande Karadag, Sosyal Girisimcilik ve Sosyal Etki Ofisi Yöneticisi Ögretim Görevlisi Kevser Çimenli, Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürü Senem Yilmaz, Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Necip Özbey, oda üyeleri, akademisyenler ve çalisanlar katildi.



Ziraat egitimine katki

Imzalanan protokol kapsaminda; Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Subesi üyeleri, Yasar Üniversitesi lisansüstü egitim programlarina kayit yaptirmalari durumunda, her yil Mütevelli Heyeti tarafindan belirlenen program ücretinden indirim alarak faydalanacak, Yasar Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi (YÜSEM) ile hem genel katilima açik hem de kurumlara özel egitim gelisim programlari ortak olarak planlanacak. Ayrica, Yasar Üniversitesi ögrencilerine staj imkani saglanacak, Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Subesi üyeleri uzmanliklari çerçevesinde üniversitede verilen derslere seminer, sunum ve egitimlerle katkida bulunacaklar.

Üniversite-sektör is birligi

Rektör Prof. Dr. Levent Kandiller, Yasar Üniversitesi’nin özellikle yeni kurulan Tarim Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile sektörle yakin is birliginde çalismalar yapmaya hazir oldugunu söyledi.

Ziraat Mühendisleri Odasi Izmir Sube Baskani Dr. Hakan Çakici ise uzun vadede birçok projede is birligi yapmaktan ve bu protokol vesilesi ile bu süreci baslatmaktan çok memnuniyet duyduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA