FÜ Ögrencileri Hipodromda Mini Konser Verdi

Firat Üniversitesi ögrencilerinin olusturdugu müzik grubu, Firat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanligi kosusu öncesinde hipodromda mini konser verdi.

FÜ Ögrencileri Hipodromda Mini Konser Verdi
Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Elazig Hipodrom Müdürlügü’nde Firat Üniversitesi Veteriner Fakültesi kosusu düzenlenecek. Kosu öncesinde üniversite ögrencilerinin olusturdugu Vetakort Müzik Toplulugu mini konser verdi. Yüzlerce ögrencinin katilim sagladigi etkinlikte, yine fakülte ögrencilerinden olusan topluluk müzik resitali gerçeklestirdi.

Bu tür sosyal etkinliklerin ögrencilerin egitimine büyük katki sagladigini ifade eden Veteriner Fakültesi Dekani Prof. Dr. Kazim Sahin, “Jokey Kulübü tarafindan bilindigi üzere Elazig Valiligi, Elazig Belediyesi, Firat Üniversitesi Veteriner Fakültesi adina kosular düzenleniyor. Bu kosular ilimizin, üniversitemizin, fakültemizin tanitiminda çok önemli rol aliyor. Bu anlamda tüm yetkililere tesekkür ederim. Bizler de fakülte olarak Jokey Kulübü ile çok iyi is birligine sahibiz. Kendi sahalarini her zaman ögrencilerimizin uygulamalari için açiyorlar. Bu anlamda ayrica tesekkür etmek istiyorum. Bu tür etkinliklerin ögrencilerin egitimine çok katkisi var. Özellikle ögrencilerimizin sosyal etkinliklere çok ihtiyaci var. Bu vesileyle de eminim egitimlerine çok önemli katkilari olur diye düsünüyorum” dedi.

Etkinlige iliskin bilgi veren Elazig Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Türkiye Jokey Kulübü’nün kamu yararina faaliyet gösterdigini söyleyerek, özellikle bu tür etkinlikleri her yil festival havasinda düzenlemeyi planladiklarini kaydetti.

Elazig Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ise, “Bugün burada Veteriner Fakültesi Dekanligi Kupasi Kosusu çerçevesindeki programdayiz. Biz bu yil bir etkinlik yapalim istedik. Üniversite ögrencilerinin olusturdugu topluluk bir müzik gösterisi yapacak. Görüldügü üzere içeride binlerce insan var. Bu bizim için çok büyük bir mutluluk. Umarim festival haline gelir ve her yil düzenli olarak bu isi yapariz” diye konustu.

Müzik toplulugunda gitarist olan Eren ve Veteriner Fakültesi ögrencilerinden Azra Demirci de yogun takilimdan dolayi heyecanli olduklarini belirterek, emegi geçenlere tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA