Baskan Aydin'dan Kres Müjdesi

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, seçim döneminde açikladigi ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kres’ projesi çerçevesinde ilk kresin Hamitler Mahallesi’nde insa edilecegini müjdeledi.

Baskan Aydin'dan Kres Müjdesi
Seçim döneminde açikladigi beyannamede Osmangazi’nin birçok noktasina kres insa edecekleri belirten Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, göreve gelmesinin ardindan bu vaadini yerine getirmek adina çalismalara basladi.

Çocuklara çagdas ve nitelikli bir egitim imkani sunmanin önemine dikkat çeken Baskan Aydin, bu hedef çerçevesinde ilk kresi Hamitler Mahallesi’nde insa edeceklerini belirtti.

Osmangazi Belediyesi Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisi’nda konu hakkinda bilgilendirmede bulunan Baskan Aydin, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine hayata geçirilecek kresin Metin Azak isimli hayirsever bir vatandasin katkilariyla insa edilecegini söyledi.

Çocuklarin gelisimini çok yönlü destekleyebilmek için çagdas ve güncel bir egitim programi sunacak olan kres için ilk kazmanin en kisa süre içerisinde vurulacagini dile getiren Aydin, krese hayirsever vatandasin vefat eden kizinin ismi olan Ayça Azak adinin verilecegini açikladi.

Baskan Aydin, kresin 80 çocuga egitim verebilecek kapasitede insa edilecegini dile getirdi.

Osmangazi Belediye Meclisi’nde görüsülen kres insa edilmesi yönündeki sartli bagis maddesi, kres, gündüz bakim evi, çocuk kulübü ve belediye hizmet alanlarinda kullanilmak üzere ifadesinin eklenmesi ve Ayça Azak isminin verilmesi sarti ile oy birligiyle kabul edildi.
Kaynak: İHA