Talas Meclisinde 18 Madde Görüsüldü

Talas Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 18 maddeyi karara bagladi.

Talas Meclisinde 18 Madde Görüsüldü
Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in baskanliginda gerçeklesen oturumda 2023 yili mali yili kesin hesabinin yani sira çesitli imar konulari ile bazi parklara verilecek isimler görüldü.

‘Karabeyin Hafizi Mehmet Karakilinç’ ve ‘Kizilay’ isimlerinin parklara verilmesini içeren talepler, Çevre, Kültür ve Turizm Komisyonunda degerlendirilerek karara baglanacak.

Ali Dagi’nda düzenlenecek yamaç parasütü etkinlikleri ve diger hava sporlariyla ilgili protokoller için Baskan Yalçin’a imza yetkisi verilmesinin de kabul edildigi meclis toplantisinda ayrica 2023 yili faaliyet raporu hakkinda görüs ve düsünceler de dile getirildi.

AK Parti adina görüslerini dile getiren meclis üyesi Kemalettin Tekinsoy, birçok önemli hizmet ve yatirima imza atildigina dikkat çekerek, “Çok önemli isler yapilmis ve vatandasimizin hizmetine sunulmus. Bununla beraber bana göre oscarlik 2 hizmet var. Birisi ‘Belediye Mahallemizde’ digeri de ‘Seffaf Oda’. Bu yüzden baskanimiz Mustafa Yalçin’i ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

MHP adina konusan meclis üyesi Murat Ilhan da yapilan hizmetleri takdirle karsiladiklarini ifade ederek, “Talas Belediye Baskanimiz Mustafa Yalçin ve mesai arkadaslarina tesekkür ediyoruz. Çok güzel çalismalar gerçeklestirilmis. Saymaya kalksak bitmez ama gençler için Espor ve Inovasyon Merkezi ayri bir konumda. Ayrica 100 Apartmana 100 Kütüphane gibi hemen dikkat çeken uygulamalar var. Bununla birlikte Talas Millet Bahçesi de takdire sayan yatirimlardan birisi” diye konustu.

Bazi meclis üyelerinin gündem disi söz alarak çesitli konulardaki görüs ve önerilerini dile getirmesinin ardindan tamamlanan meclis, 9 Mayis Persembe günü saat 16.00’da yeniden bir araya gelerek Mayis ayi 2. oturumunu gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA