Mersin'de Yeni Yollar Açilmaya Devam Ediyor

İçel Büyüksehir Belediyesinin, kent genelinde yol yapim bakim ve onarim çalismalarinin yani sira, yeni yollar açmayi da sürdürdügü bildirildi. Belediye ekipleri, Toroslar ilçesi Yalinayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yeni yol açma, genisletme ve kavsak düzenleme çalismasi yapti.

Mersin'de Yeni Yollar Açilmaya Devam Ediyor
İçel Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi, bir yandan kent genelinde altyapi ve üstyapi çalismalarini araliksiz sürdürürken, diger yandan da yeni yollar açmaya devam ediyor. Sehrin sosyoekonomik ve kentsel gelisimiyle birlikte birçok mahallede ihtiyaca göre yeni yollar açan yol yapim ekipleri, Toroslar ilçesi Yalinayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde de yeni yol açma, genisletme ve kavsak düzenleme çalismasi yapti. Yapilan çalismalarda ekipler, bölgeye is makinalari ile girerek yeni yol açma ve genisletme faaliyetleri gerçeklestirdi. Kavsak düzenleme çalismasi da yapan ekipler, Çiftçiler Caddesi ile Atatürk Caddesi kesisiminde trafik emniyetini saglamak amaciyla yol açti ve genisletti. 500 metre uzunlugundaki yol güzergâhinda yol açma ve genisletme faaliyetlerini tamamlayan ekipler, çalismalarin tamamlanmasinin hemen ardindan asfalt serim faaliyetlerini yerine getirdi. Bölgede yapilan yeni kavsak düzenlemesi, yol açma ve genisletme islemlerinin tamamlanmasiyla birlikte, çalisma güzergâhindaki trafik akisinin rahatlamasi ve daha güvenli bir trafik akisi saglandi. Güvenli ve konforlu ulasim için çalismalarini birçok noktada sürdüren yol yapim ekipleri, Atatürk Caddesi’ndeki çalismalarini tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Esnaflardan Zeki Çitirik, “Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür ediyoruz, çok güzel oldu. Asfaltiyla, kaldirimiyla, yoluyla büyüksehir oldugumuzun farkina vardik” dedi.

Büyüksehir Belediyesinin hizmetlerinden çok memnun oldugunu anlatan esnaflardan Mehmet Zeki Dündar da yolun çok güzel oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA