Sindirgi Yeni Terminaline Kavusuyor

Balikesir’in Sindirgi ilçesinde sehir içi trafigi rahatlatacak, seyahat firmalari ve vatandaslara kolaylik saglayacak yeni Sindirgi Terminalinde çevre düzenleme çalismalari basliyor.

Sindirgi Yeni Terminaline Kavusuyor
Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Sindirgi Belediyesi isbirligi ile yapilan terminalde çalismalarin yüzde 80’i tamamlandi.

Sindirgi Belediye baskani Serkan Sak “ Büyüksehir belediye baskanimiz Ahmet Akin’la beraber Sindirgimizin yeni otogarindayiz. Baskanimiz bugün burada incelemelerde bulundu önümüzdeki süreçte en hizli bir sekilde burayi Sindirgi halkinin hizmetine sunacak insallah” sözleri ile vatandaslarin merakla bekledigi müjdeyi verdi.

Sindirgi her seyin en güzeline layik sözleri ile açiklamasina baslayan Büyüksehir Belediye baskani Ahmet Akin ise “ Bunun için çok çalisacagiz. Çok daha güzel projelerimiz var. Terminalimizi tamamlayacagiz. Kisa bir süre içerisinde hemserilerimin emrine sunacagiz. Belediye baskanimiz Serkan kardesimle birlikte Sindirgi için çok daha güzel projelerimiz var. El ele kol kola omuz omuza verecegiz ve Balikesir’imizin incisi Sindirgi’ya her türlü hizmeti hayata geçirebilmek için mücadelemize devam edecegiz. Çok hizli çalismaya basladik. Köy yollarindan, tarla yollarindan, tamamlanmasi gereken islerden hizlica ilerliyoruz. Mazeret degil is üretiyoruz. Onu ben buradan özellikle söylemek istedim. Büyük bir mücadele ruhu, azim ve kararlilikla çalisiyoruz. Çok daha güzel islerle memleketimizi bulusturacagiz. Bütün Sindirgi’ya selam” dedi.

Büyüksehir Belediye baskani Ahmet Akin tarafindan verilen talimatla sosyal donatilari ve çevre düzenlemeleri ile birlikte Sindirgi Terminali en kisa süre içerisinde tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Balikesir Büyüksehir Belediye baskani Ahmet Akin, Sindirgi Belediye baskani Serkan Sak, Cumhuriyet Halk Partisi Sindirgi ilçe baskani Ahmet Algin, baskan yardimcilari, meclis üyeleri, ilgili birim amirleri ve vatandaslar ile birlikte terminal alaninda incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA