Baskan Arici CHP Milletvekillerini Agirladi

Koçarli Belediye Baskani Özgür Arici, Cumhuriyet Halk Partisi Aydin Milletvekillerini makaminda agirladi.

Baskan Arici CHP Milletvekillerini Agirladi


Baskan Özgür Arici’ya tebrik ziyaretinde bulunan CHP Aydin Milletvekilleri Bülent Tezcan, Evrim Karakoz, Hüseyin Yildiz, Süleyman Bülbül ile birlikte CHP Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi, Koçarli Ilçe Baskani Hasan Akin ve Ilçe Kadin Kollari Baskani Secem Kaplan, Baskan Arici’ya hayirli olsun dileklerini iletti.

Baskanlik makam odasinda gerçeklesen ziyaret sonrasi konusan CHP Aydin Milletvekili Bülent Tezcan, “Yeni göreve gelen belediye baskanlarimiz, dinamik genç belediye baskanlari. Insallah seçmenin gönlüne taht kuracaklar” dedi.



“Hem Aydin’da, hem Koçarli’da, hem de tüm Türkiye’de yüzümüz güldü” diyen Milletvekili Tezcan, “Koçarli’da önce belediye Belediye Baskanimizi makaminda ziyaret ettik, daha sonra ise örgütümüzde partililerimiz ile bulustuk. Örgütümüze ve bizleri destekleyen herkese verdikleri emek, çalisma, çaba ve aldiklari sonuç nedeniyle Koçarli’da, Aydin’da seçmenlerimize sükran borçluyuz. Hem Aydin’da hem Koçarli’da hem de tüm Türkiye’de yüzümüz güldü” diye konustu.



Koçarli Belediye Baskani Özgür Arici ise, “Degerli milletvekillerimize, Il ve Ilçe Baskanlarimiza nazik ziyaretlerinden ve tebriklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA