Kayseri Liseliler Bulustu

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; Kayseri Liseliler Dernegi’nin düzenledigi Kayseri Liseliler Bulusmasi etkinligine katilarak dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Kayseri Liseliler Bulustu
Kayseri Lisesi’nden mezun oldugu için son derece mutlu oldugunu dile getiren Baskan Palancioglu sözlerine su sekilde devam etti; "Yurt disinda böyle kadim okullarin mezun dernekleri çok yaygin sekilde faaliyet gösteriyor. Dolayisiyla Kayseri Lisesi’nin de böyle bir derneginin olmasi son derece önemli. Türkiye’de en çok okul yapan belediye olarak egitime oldukça önem veriyoruz. Son 5 yil içerisinde ilçemize toplam 21 adet okul kazandirdik. Bu okullarin içerisinde Türkiye’ye örnek olacak, insallah yüz yil sonra da Kayseri Lisesi gibi hatirlanacak olan Havacilik ve Uzay Bilimleri Lisesi’ni hayata geçiriyoruz. Bu dönem kuracagimiz diger bir okul da Dahiler Koleji olacak. Üstün zekali ögrencilerin egitim alacaklari, Türkiye’nin yüz yilina hitap edecek projelerin ve gençlerin yetistigi güzel bir okul olacak."

Kayseri Lisesi Dernek Baskani Ömer Uzunoglu ve Kayseri Lisesi Dernegi Onursal Baskani Mehmet Savruk, Kayseri Lisesi’nden mezun olan Baskan Palancioglu’na destekleri için tesekkür etti. Kayseri Liselileri bir araya getiren etkinlik, Baskan Palancioglu’nun Kayseri Lisesi’nin eski mezunlarindan Mehmet Çanakçioglu’na plaket takdim etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA