Bayburt'ta 'Orman Benim' Etkinligi

Türkiye genelinde baslatilan ’Orman Benim’ etkinligi Bayburt’ta Aslan Dagi mesire alaninda yapildi. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, il protokol üyeleri, ögrenciler ve vatandaslar etkinlige katilarak, alanda temizlik ve budama çalismasi yaptilar.

Bayburt'ta 'Orman Benim' Etkinligi
Ormanlari korumak ve orman yanginlarina karsi alinacak önemler konusunda farkindalik olusturmak adina Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan 81 ilde es zamanli gerçeklestirilen ’Orman Benim’ kampanyasina katilarak destek veren Vali Eldivan, Aslan Dagi Vilayet Ormani bölgesinde agaçlarin budandigini, orman yolu kenarlarinda yangina sebep olabilecek atiklarin hep birlikte toplandigini belirterek, temiz orman olusturulmasi için gerçeklestirilen etkinlige destek veren kamu kurum kuruluslarina, ögrencilere, sivil toplum kuruluslarina ve vatandaslara tesekkür etti.

’Orman Benim’ etkinliginde, eldivenlerini takan, önlüklerini giyen il protokol üyeleri, ögrenciler ve vatandaslar hem çöpleri toplayip temizlik çalismasi gerçeklestirdiler, hem de ormanlar, doga ve çevre üzerine sohbet ettiler.

Etkinlik, toplu hatira fotografi çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA