Siirt'te Girisimcilik Destekleri Programi Toplantisi Yapildi

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi ve KOSGEB isbirliginde "Girisimcilik Destekleri Programi Bilgilendirme Toplantisi" gerçeklestirildi.

Siirt'te Girisimcilik Destekleri Programi Toplantisi Yapildi
Toplantida KOSGEB Il Müdürü Ömer Erkiliç, KOSGEB’in girisimcilere sagladigi destekler, basvuru süreçleri ve desteklenen alanlar hakkinda detayli bilgiler verdi. 10 Mayis itibariyla üst limiti 2 milyon TL’ye kadar olan Girisimci Destek Programi’nda basvurularin alinmaya basladigini belirten Erkiliç, "Siirt’te girisimcilik ekosisteminin gelistirilmesi, KOBI ve girisimcilerin gerek baslangiç yillarinda desteklenmesi gerekse mevcut durumda saglanan desteklerden etkin bir sekilde yararlanmalari için çalismalarimizi sürdürüyoruz" dedi.

Girisimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi ve yerel isletmelerin desteklenmesi amaciyla düzenlenen toplantida katilimcilar, sorularini Erkiliç’a yönelterek dogrudan bilgi alma firsati buldu.

Bilgilendirme toplantisina Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, yönetim kurulu, meclis ve oda üyeleri katildi.

Kaynak: İHA