Satirli Saldirgan Yakalandi

Denizli’de önce komsusu olan dayisinin kapisina satirla dayanan ve ardindan sokaga inerek araçlara zarar verip, önüne çikan iki kadini darp eden saldirgan yakalandi.

Satirli Saldirgan Yakalandi


Merkezefendi ilçesi Degirmenönü Mahallesi’nde dün sabah meydana gelen olayda; madde bagimlisi oldugu iddia edilen Emre P., aralarinda husumet oldugu öne sürülen ve ayni zamanda komsusu da olan dayisi Cengiz Karaaslan’in kapisina dayandi. Elindeki satirla kapiya zarar veren Emre P., daha sonra sokaga indi. Park halindeki bir aracin camina satirla defalarca vuran saldirgan, daha sonra yoldan geçen iki kadina saldirdi. Daha sonra birkaç araca daha zarar veren sahis, olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine bölgeye sevk edilen saglik ekipleri darp sonucu yaralanan iki kadini ambulansla hastaneye sevk etti.

Annesinin tüm ikna çabalarina ragmen çevresindekilere korku dolu anlar yasayan Emre P.’nin yakalanmasi için genis çapli arastirma baslatildi. Emre P.’nin pesine düsen polis ekipleri, saldirgani Denizli il merkezinden 25 kilometre uzakliktaki Sarayköy ilçesinde yakaladi. Ifadesi alinmak üzere gözaltina alinan saldirganin Aydin’in Didim ilçesine gitmeye çalistigi ögrenildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin devam ettigi kaydedildi.
Kaynak: İHA