Bu Mecliste Engel Yok

Gölcük Belediyesi, engelli meclis üyesi ve engelli bireylerin meclis salonuna erisimini kolaylastirmak için engelli rampasi yapimini tamamladi.

Bu Mecliste Engel Yok
AK Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Hasan Bat ve tüm engelli bireylerin meclis salonuna erisimini kolaylastirmak için salona engelli rampasi eklenmesi karari alindi. Belediye ekipleri tarafindan baslatilan çalisma ile meclis salonuna özel olarak tasarlanmis engelli rampasi insa edildi. Engelli bireylerin sosyal hayata tam katilimini tesvik eden çalisma tüm meclis üyelerinin takdirini kazandi. Mayis ayi meclisinde salondaki yerini rampayi kullanarak alan Bat, tüm engelliler adina Gölcük Belediyesi’ne tesekkür etti.

Engellilere yönelik gösterilen hassasiyete tesekkür ettigini söyleyen AK Parti Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Bat, "Gölcük Belediyesi’nin meclis salonuna engelli rampasi insa etmesi, sadece bir binaya erisimi kolaylastirmak degil, engellilerin topluma katilimini ve adil bir ortamda yer almasini da tesvik eden önemli bir adimdir. Bu sayede, ben ve tüm engelli hemserilerimiz, meclis toplantilarina ve diger kamu hizmetlerine daha kolay bir sekilde ulasabiliyor, sesimizi daha rahat duyurabiliyoruz. Gölcük Belediyesi’nin engellilere verdigi degeri ve engelli haklari konusundaki hassasiyetini takdir ediyor, bu konudaki öncü ve örnek teskil eden çalismalarini yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA