Simitler Baskan'dan Çaylar Vatandastan
Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, sabah erken saatlerde gittigi mahalle kahvesinde, vatandaslarla çay ve simit esliginde kahvalti yapti.

Sabah erken Ihsaniye Mahallesi’ndeki kahveleri ziyaret eden Baskan Sadi Özdemir hem vatandaslarla sohbet etti hem de cadde ve sokaklari gezerek sorunlari yerinde inceledi. Simit ve peynirle kahve ziyareti gerçeklestiren Baskan Sadi Özdemir, burada vatandaslarla sabah kahvaltisi yapti. Çay ve simit esliginde Ihsaniye Mahallesi sakinleriyle samimi sohbet eden Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, yasadiklari sorunlari ve taleplerini de dinledi.
Baskan Sadi Özdemir’i mahallelerinde agirlayan Ihsaniye sakinleri, memnuniyetlerini de dile getirdi. Ihsaniye Mahallesi’nde esnafi da ziyaret eden Baskan Sadi Özdemir, esnafa hayirli isler dileklerini iletti.
Nilüferliler’i sik sik kendi mahallelerinde ziyaret edecegini belirten Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, “Halkin arasinda olmak bana enerji veriyor” dedi.
Erisilebilir bir baskan olmak için vatandaslara her türlü imkani sunacagini söyleyen Baskan Sadi Özdemir, “Baskan olmadan önce de Nilüfer’de sürekli esnaf ve vatandaslarla iç içerdim. Alisverisimi esnaftan yapiyor, vatandaslarla sohbet ediyordum. Bundan sonra daha çok halkin içinde olacagim. Bu, bana enerji veriyor. Insanlarla konusmak, onlari dinlemek, önerilerini almaktan çok keyif aliyorum. Bir de yasanilan sorunlari çözünce çok daha mutlu olacagim. Mahallelerinde yasadiklari sorunlari da birlikte, yerinde inceleme firsati bulduk. Sorunlari da, çözümü için ilgili arkadaslarima ilettim. Vatandaslarla iletisime geçecegimiz ortamlari olusturacagiz” diye konustu.
