Pursaklar'da Görgü Kurallari Egitimi

Ankara Pursaklar Belediyesi’ne bagli Hanim Evleri’nde kadinlara yönelik düzenlenmeye baslayan zarafet, nezaket ve görgü kurallari kursuna vatandaslardan yogun ilgi.

Pursaklar'da Görgü Kurallari Egitimi
Ilçede yasayan kadinlarin sosyal ve kisisel gelisimine destek vermek amaciyla 76 bransta 307 farkli kurs ile egitim veren Pursaklar Belediyesi; zarafet, nezaket ve görgü kurallari konulu kurs, yogun ilgi gördü. Hizmet vermeye basladigi günden bu yana Nezaket Okullarinda minik ögrencilere yönelik adabimuaseret egitimi veren Pursaklar Belediyesi, çocuklarin bu egitimleri evlerinde de alabilmeleri için zarafet, nezaket ve görgü kurallari egitimi verdigi kurslarin ilk gününde kadinlar tarafindan ilgi gördü.

“Hanimlarin, ev ortaminda da dogru ve güzel bir sekilde yavrularimizi yetistirmelerine katki da bulunacagiz”

Gelecege yön verecek olan bireyleri yetistiren kadinlara zarafet, nezaket ve görgü kurallarini konu alan kursta egitimlerin verilmeye baslandigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Toplumun temel tasi olan kadinlarin, Zarafet, Nezaket ve Görgü Kurallari egitimleri ile yeni kusaga da nezaket ve zarafeti ögreterek birbirine saygi duyan, deger veren ve sosyal yönden güçlü bireyler yetistirmeyi amaçliyoruz. Gelecegimizin teminati olan evlatlarimizi yetistiren hanimlarin, ev ortaminda da dogru ve güzel bir sekilde yavrularimizi yetistirmelerine katki da bulunacagiz. Pursaklar’da, gelecege birakilacak en degerli hazine, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çaliskan, ahlaki ve milli degerlere sahip nesiller yetismeye devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA