ÖSYM Baskani Ersoy, Rektör Kirisik Ile Görüstü

Ölçme, Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) Baskani Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’i ziyaret etti.

ÖSYM Baskani Ersoy, Rektör Kirisik Ile Görüstü
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, ÖSYM Baskani Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Baskan Yardimcilari Prof. Dr. Necip Simsek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Ögr. Üyesi Cengiz Ceylan’i Rektörlük makaminda agirladi. Ziyarete, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. Ismail Rakip Karas, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabanci Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Mustafa Polat eslik etti.

Ziyarette, Karabük Üniversitesinin akademik yapisi, yürütülen arastirma ve projeler ile ÖSYM sinavlarinin verimliligine yönelik çalismalar konusularak karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.

ÖSYM Baskani Ersoy ve beraberindekilere ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Rektör Kirisik, 2-3 Mart tarihinde Karabük’te yapilan Sosyalfest programi hakkinda detayli bilgiler verdi.

Misafirperverligi için Rektör Kirisik’a tesekkür eden Ersoy ve ekibi Sosyalfest montunu giyerek bu derece kapsamli bir organizasyonu Karabük Üniversitesi tarafindan basariyla gerçeklestirilmesini takdir ettiler.

Seref defterini imzalayan ÖSYM Baskani Ersoy, Rektör Kirisik ile birlikte ÖSYM tarafindan yapilmasi planlanan e sinav sisteminin Karabük Üniversitesinde uygulanabilmesi için yabanci diller yüksekokulunda incelemelerde bulundu ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsünü gezdi.
Kaynak: İHA