Kösedag Güven Tazeledi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Olagan Genel Kurulu’nda mevcut baskan Metin Kösedag, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kösedag Güven Tazeledi
Kayseri Büyüksehir Belediyesi Toplanti Salonu’nda Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan genel kurula Kayseri Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, Kayseri Ticaret Borsasi Baskani Recep Baglamis, Küresel Gazetecilser Konseyi Genel Baskani Mehmet Ali Dim, protokol üyeleri ve KGC üyeleri katildi.

Gündem maddelerinin okunmasi ile baslayan genel kurulda, faaliyet raporlari ve tahmini bütçe raporlari okundu. Tahmini bütçenin geçen yil olan bütçenin yüzde 20 üzerinde arttirilmasi oy çoklugu ile kabul edilirken, 2 yilda bir gerçeklestirilen genel kurul ve seçimlerin 3 yilda bir Mayis ayinda yapilmasi da oy çoklugu ile kabul edildi.

Genel kurulda seçime tek liste ile giren mevcut Baskan Metin Kösedag, yeniden baskan seçildi. Kösedag genel kurul sonrasinda yaptigi konusmasinda, “Bugün KGC’nin bu güzide gününde herkesin burada olmasindan dolayi son derece mutluluk duyuyorum. Katilimlariniz için çok tesekkür ediyorum. Insallah yeni dönemde daha güzel bir KGC olacagini ümit ediyorum” ifadelerini kullandi.

Genel Kurulda olusan listeler ise su sekilde oldu:

Baskan: Metin Kösedag

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ahmet San, Canan Bayram, Demet Öztürk, Dogan Havur, Dursun Açikyürek ve Kürsat Açikgöz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Mahmut Tursun, Gülsen Büyükçekiç, Devrim Çaliskan, Hidayet Dikilitas, Murat Asil, Abdullah Yigit, Murat Turp, Menekse Zehir Yigit, Hakan Kaya, Hüseyin Cihan Çimen, Mehmet Altindag, Sevim Sahin ve Sümbül Antunbas.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Mesut Koç, Sabahattin Sürmen, Salih Karakuzu, Duygu Uludasdemir ve Emre Sapçi.

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Selma Kan, Tugba Filik, Naci Gültekin Seker, Sevket Tekin ve Ufuk Çamdal.

Disiplin ve Istisare Komisyonu: Metin Kösedag, Salih Balci, Oktay Ensari, Recep Bulut ve Ömer Faruk Hamurcu.

Etik ve Uzlasma Kurulu: Rifat Açikgöz, Mehmet Sena Kösedag, Metin Sönmez, M. Deniz Çagan ve Ferhat Yagmur.

Kültür Sosyal Isler Komisyonu: Ibrahim Altuntas, Yüksel Kalkan, Erhan Kan, Mustafa Yildiz ve Hüseyin Göktas.

Egitim ve Proje Komisyonu: Demet Öztürk, Zafer Kara, Serpil Çaliskan, Ülkü Vural ve Mesut Bayazit.
Kaynak: İHA