Ordu'da Tugçe Kandemir Rüzgari

Ordu Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenledigi gençlik konseriyle ünlü sarkici Tugçe Kandemir’i Ordulu hayranlariyla bulusturdu.

Ordu'da Tugçe Kandemir Rüzgari
Gençlik konseri çerçevesinde Türkiye’nin sevilen sanatçilarindan Tugçe Kandemir, Altinordu ilçesi Kirazlimani Mahallesi’nde bulunan Çamli Kösk’te sahne aldi. Konsere gitmek isteyenler için Ordu Büyüksehir Belediyesi önünden saat 18.00 itibari ile konser alanina ücretsiz gidis ve dönüs için servisler saglandi.

Konsere özellikle gençlerin ilgisi yogun oldu. Erken saatlerden itibaren meydani doldurmaya baslayan gençler, konser boyunca ünlü sarkicinin eserlerine eslik etti. Tugçe Kandemir, enerjisiyle ve sahne performansiyla adeta izleyicileri büyüledi. Kendisine özgü sarkilari ve sevilen eserleri seslendiren Kandemir, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yasatti.

“Burasi gökdelenlerin oldugu alandi, onlari yikarak halkimiza açtik”

Konserde sevilen sanatçiya çiçek takdim eden ve açiklamalarda bulunan Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, “19 Mayis Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayrami münasebetiyle böyle kiymetli bir sanatkari getirdik. Burada daha fazla güzel günler de yasayacagiz. Bilindigi gibi burada gökdelenler vardi, onlari yiktik ve halka açtik, vatandaslarimiz için de bir yasam alani meydana geldi, güle güle kullanin” ifadelerine yer verdi. Sanatçi Tugçe Kandemir ise Ordu’da olmaktan dolayi mutlulugunu dile getirdi.

Binlerce hayrani sevilen sanatçiya eslik ederken, konser sonunda ise havai fisek gösterisi yapildi.
Kaynak: İHA