MIT Baskani Kalin'dan 19 Mayis Mesaji

Milli Istihbarat Baskani Büyükelçi Prof. Dr. Ibrahim Kalin, “Milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesindeki mihenk taslardan biri olan 19 Mayis Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak baslattigi kurtulus hareketinin ve bir milletin yeniden dirilisinin adidir” dedi.

Milli Istihbarat Baskani Büyükelçi Prof. Dr. Ibrahim Kalin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi. Kalin mesajinda su ifadeleri kullandi:

“Milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesindeki mihenk taslardan biri olan 19 Mayis Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak baslattigi kurtulus hareketinin ve bir milletin yeniden dirilisinin adidir. Aziz gençler, sizler bu topraklarin gelecegi, umudun ve yeniligin tasiyicilariniz. Bu kutlu yürüyüste, ülkemizin gelecegine yön verecek siz degerli gençlerimizin daima yaninda olacagimizin bilmenizi isterim. Her biriniz, bu kiymetli topraklarin gelecegini sekillendirecek akla, inanca ve güce sahipsiniz. Milli mücadele ruh her daim dimdik ayaktadir ve bu ruh vatan için her an her yerde sonsuza dek yasamaya devam edecektir. Bu vesileyle 19 Mayis Atatürk’ Anma, Gençlik ve Spor Bayraminiz yürekten tebrik eder, hepinize saglik, basari ve huzur dolu bir ömür temenni ederim.”
Kaynak: İHA