Kocaeli'de 19 Mayis Coskusu

Kocaeli’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu.

Kocaeli'de 19 Mayis Coskusu
Etkinlikler kapsaminda Izmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde kutlama programi düzenlendi.

Programda ögrenciler tarafindan günün anlam ve önemine iliskin türküler söylendi. Ögrencilerin performansi salonda büyük alkis aldi.

Program çerçevesinde çesitli yarismalarda basari elde eden ögrenciler de ödüllerine kavustu. Resim, siir ve kompozisyon yarismasinda ilk 3’e giren ögrencileri takdim edildi.

Kocaeli Il Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaser, programdaki konusmasinda, “Vatanimiza yan gözle bakan, hain planlar düsünenlere geçit vermeyecegiz. Atalarimizdan aldigimiz emanete sahip çikacagiz. Gelecegimizin teminati olan gençlere sahip çikmak görevimizdir. Gençler siz Türkiye Yüzyili’na yön vereceksiniz. Bayramimiz kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere silah arkadaslari ve tüm sehitlerimizi sükranla yad ediyorum" dedi.

Katilimcilar

Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Il Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Murat Bozkurt, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Berna Abis, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Izmit Kaymakami Yusuf Ziya Çelikkaya, Gençlik ve Spor Il Müdürü Gökhan Yavaser, Il Milli Egitim Müdürü Ömer Akmansen, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA