Engelli Bireylere Özel Etkinlik

Basiskele’de Engelliler Haftasi dolayisiyla engelli ve özel bireylere yönelik etkinlik düzenlendi. Programda müzik esliginde eglenen katilimcilar keyifli zaman geçirdi.

Engelli Bireylere Özel Etkinlik
Program, Basiskele Belediyesi ve Basiskele Kent Konseyi is birliginde Basiskele Belediyesi Sosyal Tesisleri Antik Köfte ve Restoran’da düzenlendi.

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü’nün de katildigi programda müzik esliginde hep birlikte gönüllerince eglenen katilicimlar, keyifli vakit geçirdi.

Programda konusan Baskan Yasin Özlü, engelli bireylerin hayatlarini kolaylastirmak ve yasam kalitelerini artirmanin herkesin ortak sorumlulugunda oldugunu söyledi.

Baskan Özlü, "Engelli vatandaslarimiza farkliliklarini hissettirmeden normal hayat standardini temin etmek ancak toplumsal duyarlilik ve farkindalikla mümkündür. Bu kapsamda da Basiskele Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatin her alaninda daha çok yer almalarini saglamak için sivil toplum kuruluslarimizla, dernek ve vakiflarimizla, ailelerle is birligi halinde gerekli çalismalar yapiyor, onlari her konuda desteklemeye devam ediyoruz. Engelli vatandaslarimizin ihtiyaç duydugu her türlü yardimi, sevgiyi, sefkati sunmak, yasam standartlarinin iyilestirilmesini saglamak hepimizin ortak sorumlulugudur. Onlar sadece ailelerinin degil, hepimizin sorumlulugunda olan emanetlerimizdir. Bu duygu ve düsüncelerle Engelliler Haftasi’nin, engelli vatandaslarimiza karsi olan hassasiyetin ve farkindaligin artmasina katki saglayacagini ümit ediyor, tüm engelli vatandaslarimiza ve onlarin her an yaninda olan kiymetli ailelerine saglik, mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA