Baskan Köse'den Özel'e Ziyaret

Safranbolu Belediye Baskani Mimar Elif Köse, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makaminda CHP Genel Baskani Özgür Özel’i ziyaret ederek 25. Uluslararasi Altin Safran Belgesel Film Festivali’ne davet etti.

Baskan Köse'den Özel'e Ziyaret
Safranbolu Belediye Baskani Mimar Elif Köse beraberinde, Belediye Baskan Yardimcisi Halil Bakkal , Meclis Üyeleri Taner Timar, Soner Alkan, Faruk Uluates, Mehmet Özkul ile birlikte TBMM’de ilk ziyaretini CHP Karabük Milletvekili ayni zamanda TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay oldu. Daha sonra Milletvekili Akay ile birlikte CHP Genel Baskani Özgür Özel Baskanligi’nda düzenlenen grup toplantisina katildi.

Toplantinin ardindan Baskan Köse, festivalin kültürel ve sanatsal degerlerin paylasilmasi, uluslararasi iliskilerin gelistirilmesi açisindan önemine vurgu yaparak Genel Baskan Özel’i ziyaret ederek etkinlige katilmaya davet etti. Ziyaret sirasinda, Safranbolu’nun tarihi dokusu ve kültürel zenginlikleri hakkinda bilgi verildi ve festivalin bölgenin ve Safranbolu Uluslararasi platformda tanitimina büyük katki sagladigi belirtildi. Özel, Baskan Köse’nin gösterdigi basarili performans ve sosyal belediyecilik örneklerini sergileyen halkçi belediye çalismalari üzerine kendisine tesekkür ederken daveti memnuniyetle karsiladi ve festivalin önemini vurgulayarak katilimiyla ilgili olumlu düsüncelerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Baskan Köse Genel Baskan Özel’e Safranbolu’yu yansitan yöresel ürünler ve Safranbolu temali tablo hediye etti. Ziyaret hatira fotografi çekimiilesonaerdi.
Kaynak: İHA