Alapli'da Gençlik Haftasi Basladi

Zonguldak’in Alapli Ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi Kutlamalari çelenk sunumu ile basladi. Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Zafer Can, “19 Mayis Gençlik Haftasi festivalinin coskusunu hep birlikte yasayacagiz ve 19 Mayis’ta taçlandiracagiz” dedi.

Alapli'da Gençlik Haftasi Basladi
15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Gençlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan Alapli’da bulunan Atatürk Aniti’nda tören düzenlendi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okundugu törende Atatürk Anitina çelenk koyan Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Zafer Can, programda yaptigi konusmada gelecegin ve Cumhuriyetimizin emanetçisi gençlerle, 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami coskusunu yasamak ve gençlerle birlikte çesitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapilacagini belirtti.

18 farkli etkinlikle 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi Kutlamalarini gerçeklestireceklerinin altini çizen Can, “19 Mayis Gençlik Haftasi festivalinin coskusunu hep birlikte yasayacagiz ve 19 Mayis’ta taçlandiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA