'Aile Istikbali' Için Yürüdüler

Kahramanmaras’ta Aile Haftasi etkinlikleri çerçevesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan "Ailemiz, Istikbalimiz" sloganiyla yürüyüs yapildi.

'Aile Istikbali' Için Yürüdüler
Kahramanmaras’ta, kisinin, ailenin ve toplumsal degerlerin korunmasi, güçlendirilmesi ve gelistirilmesine katki saglamak amaciyla "Aile Haftasi" kapsaminda, "Ailemiz, Istikbalimiz" temali yürüyüs düzenlendi.

Alparslan Türkes Bulvari’nda baslayan yürüyüs, Necip Fazil Kisakürek Kültür Merkezi’nde sona erdi.

Etkinlik sonrasinda açiklamalarda bulunan Kahramanmaras Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, “Deprem sonrasi içinde bulunulan aile yapisi ile ilgili güçlendirilmesi noktasinda özel çalismalar yapmaktayiz. Özellikle toplumu olusturan aile yapisinin deprem sonrasinda yasam alanlarinin ortadan kalkmasi ile beraber yeniden güçlendirilmesi noktasinda uzmanlarimiz tarafindan sahada sürekli koruyucu ve önleyici faaliyetlerde bulunmaktayiz. Son dönemlerde teknolojinin de bu ise zararli noktalarda devreye girmesi ile beraber bazi hususlarda zorluklar yasamaktayiz. Sehrimizde bu asamadan sonra da ‘Ailemiz Istikbalimizdir’ düsüncesi ile daha da yogun bir sekilde çalismalarimizi devam ettirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA