Engelliler Haftasi Kutlandi

Afyonkarahisar’da Engelliler Haftasi dolayisiyla düzenlenen programda konusan Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Firsat tanindigi takdirde özel bireylerimizin asamayacagi hiçbir engel yok. Özel ögrencilerimizin hayatlarini kolaylastirdigimizda spor, kültür, bilim ve daha birçok alanda ortaya koyduklari basarilarla gögsümüzü kabarttiklarini görüyoruz” dedi.

Engelliler Haftasi Kutlandi
Sedat Gökdemir Özel Egitim Uygulama Okulu’nda gerçeklestirilen 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinliklerine Sünnetci ile birlikte Sube Müdürü Ahmet Aksoy, okul, kurum idarecileri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

Programda konusan Sünnetci, "Hepimiz birer engelli adayiyiz. Öncelikle bunu unutmayalim. Insanlarin kalbindeki engelin yerine sevgi tohumlari ekebilirsek dünyaya daha farkli gözle bakmalarini saglayabiliriz. Bugün burada gördük ki firsat tanindigi takdirde özel bireylerimizin asamayacagi hiçbir engel yok. Özel ögrencilerimizin hayatlarini kolaylastirdigimizda spor, kültür, bilim ve daha birçok alanda ortaya koyduklari basarilarla gögsümüzü kabarttiklarini görüyoruz. Bizler sorumluluklarimizi yerine getirelim ki toplumdaki esitlik tamam olsun" dedi.

Ögrencilerin hazirlamis olduklari halk oyunlari ve ritim çalismalarini keyifle izleyen Müdür Sünnetçi, emegi geçen tüm idareci, ögretmen ve ögrencilerimize tesekkürlerini ilettikten sonra ögrencilerle ile toplu hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA