Baskan Güler Açiklamasi 'Engellilerimiz Bize Emanet'
Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, engelli bireylerin her zaman yaninda olduklarini belirterek, “Sizler için yapmayacagimiz sey yok, yeter ki sizin yüzünüz gülsün” dedi.

Ordu Valisi Muammer Erol ile Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler, engelli vatandaslar ve aileleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi, engelli bireylerin annelerine çiçek takdim etti.
Programda konusan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, her zaman engelli bireylerin yaninda olduklarini söyledi.
Amaçlarinin engelli bireylerin her zaman yüzünü güldürmek oldugunu ifade eden Güler, “Biz Ordu olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin en önemli fertleri ise annelerimiz ve kiymetli engelli kardeslerimiz. Onlar bizlere emanet. Bizler bu degerli emanete layik olduklari ortamlari olusturmak istiyoruz. Sizler için yapmayacagimiz sey yok. Yeter ki sizin yüzünüz gülsün. Hayat dinamik bir sekilde devam ediyor ve hiçbir sey sinirli degil. Bu sebeple yeni tekliflerinizi ve yeni önerilerinizi dikkate alarak çalismalarimiza devam edecegiz. Bizim için önemli kavram Allah’in rizasi. Bunu da sizin yüzünüzü güldürerek ve gönül köprüleri kurarak gerçeklestirecegiz. Her zaman oldugu gibi bugünde bir aradayiz. Allah agzimizin tadini bozmasin” diye konustu.
Programa katilan engelli bireyler ise kendilerine verilen hizmetlerden memnuniyet duyduklarini dile getirdi.
